Reserver bod nu!

En global shoppeoplevelse i vores livlige Bazar og muligheden for at smage på verden i Madbaren er vigtige ingredienser i Verdensspejl Festival. Organisationer og sociale virksomheder kan få en bod i Bazaren og/eller en plads i Madbaren til yderst fordelagtige priser.

Der er begrænsede pladser, så skynd dig at reservere din eller kontakt os for at høre nærmere på verdensspejl@verdensspejl.dk eller 60 58 20 78.

Her følger en række praktiske oplysninger om at have en bod i Bazaren og sælge mad i Madbaren.

 

Om at have en bod i Bazaren

Vi tillader os at prioritere besætningen af vores begrænsede antal boder i overensstemmelse med Verdensspejl Festivals formål. Organisationer og virksomheder, der sælger unikke varer, fx tøj, smykker, kunsthåndværk og brugskunst, som produceres eller støtter projekter i udviklingslande, har forrang.

Det endelige design og mål på boden er endnu ikke fastlagt, – men til dem der tidligere har været med, kan vi sige, at der bliver bedre plads i år – nok sådan ca 1,5-2 kvm pr. bod. Så snart vores arkitekter har en plan, får I den at se.

Priser på en bod i Bazaren:
Søndag: 100 kr.
Hverdage: 150 kr. pr. dag
Lørdag: 200 kr.
Hele festivalen: 600 kr.

Bazarens åbningstider:
Søndag: 16-20
Lørdag: 10-18

 

Om at sælge mad i Madbaren

I årets festivalprogram kører vi temadage i hverdagene, og vil gerne matche Madbarens tilbud med dagens tema:
Mandag: Afghanistan
Tirsdag: Venezuela
Onsdag: Syrien
Torsdag: Nepal
Fredag: Nicaragua

Lørdag og søndag: Alle kan byde ind!

Maden skal tilberedes hjemmefra. Der bliver enkelte kogeplader til at holde maden varm/varme den op på samt køleskabe til kolde retter, men det er en god idé også at medbringe termokasser. I skal også selv medbringe service.

Fra klokken 12-16 er det en god idé at tænke i snacks og ”håndmad”, fra sidst på eftermiddagen til lukketid er der godt salg i varme retter. Husk også at tænke på vegetarer!

I fastsætter selv prisen, dog må et måltid mad max koste 50 kr.

Det er svært at sige, hvor mange kunder, I kan forvente, men vi regner med, at den gode placering betyder, at endnu flere sultne gæster kigger forbi festivalen. Så hav gerne en backup-plan, så vi ikke risikerer for hurtigt udsolgt.

Priser på en plads i Madbaren:
Hverdage: 250 kr. pr. dag
Lørdag: 300 kr.

Madbarens åbningstider:
Hverdage: 12-20
Lørdag: 12-20