Programmet er i luften!

Uretfærdigt folkekøkken, akrobatisk ny-cirkus, Verdensmål i maling, æggekamp a la Afghanistan, te-salon med bramfrie burkinske beretninger, global fredagsbar og migrationsbrunch er bare et lille udpluk af Verdensspejl Festivals spændende program, som netop er gået i luften!

Verdensspejl Festival 2016 finder sted i Ridehuset i Aarhus fra søndag den 28. august til lørdag den 3. september – under Aarhus Festuge. Programmet bliver til i et samarbejde mellem en lang række aktører, der lægger en masse god energi og frivilligt engagement i at lave en festival, der fortolker årets Festuge-tema, Upside Down, og vender verden på hovedet. Verdensspejl Festival byder således på anderledes (positive) perspektiver på globale temaer og eksempler på social og kulturel rigdom fra dele af verden, der ellers mest bliver beskrevet som fattige. Festivalen er syv dage med global oplysning, kulturudveksling, samarbejde og samvær på tværs af nationaliteter og kulturer i et uformelt og familievenligt forum.

Det er også takket være alle de dedikerede frivillige folk og foreninger, at aktiviteterne i programmet (med ganske få undtagelser) er gratis at deltage i. Så kom ned i Ridehuset og få dig nogle globale AHA-oplevelser og berigende kulturmøder og vær med til at fejre verdens farverige mangfoldighed!

Se det samlede program – som stadig løbende udvides – her.