BLIV FRIVILLIG

img_0999

VIL DU VÆRE MED TIL AT SKABE VERDENS BEDSTE GLOBALE FESTIVAL?

Der er rig mulighed for at du kan komme til at sætte dit præg på næste års Verdensspejl Festival ved at melde dig som frivillig. 

Nedenfor ses et udvalg af de øvrige opgaver, du som frivillig kan få lov at lege med:

 • FUNDRAISING
  Er du god til at sælge varen og kan overbevise rigmænd og -kvinder og byens virksomheder om, at de ikke vil gå glip af muligheden for at få deres navn på Verdensspejl Festivals sponsorliste, så har vi brug for din hjælp snarest muligt.
 • INDRETNING OG UDSMYKNING
  For dem, der ikke kan lade være med at dømme efter udseendet. Er du en kompromisløs æstetiker, der kan få meget ud af lidt, har du her muligheden for at få sat et meget synligt aftryk på festivalen.
 • HÅNDVÆRK OG TEKNIK
  For dig der har hænderne skruet rigtigt på og gerne vil spare nogle ture til fitnesscenteret og i stedet løfte tunge ting for et godt formål. Måske har du også forstand på teknik, så du kan hjælpe med at få lys i de kulørte lamper, lyd i højtalerne, blus under kødgryderne. Det gør heller ikke noget, hvis du er en haj til at bakke med en trailer eller manøvrere et skrummel af en varevogn.
 • MUSIK OG SHOWS
  Når festivalen løber af stablen, er du den, der tager imod musikerne, hjælper med at rigge op og går vores lydtekniker til hånde.
 • BØRNEAKTIVITETER
  Vi har også brug for store legebørn, der kan trække børnefamilierne til festivalen. På festivalen vil der være et “børne-hjørne”. Vil vil gerne have dine idéer til hvilke globale børneaktiviteter, der kan foregå her. Måske er du en hyggeonkel eller legetante, der kan holde poderne beskæftiget, mens mor og far handler i Bazaren eller lytter til et foredrag.
 • (KAFFE)BARTENDERE
  Vi skal have bemandet Verdensspejl Festivalens (kaffe)bar med søde folk. Så vi hører gerne fra dig, hvis du er en af dem. Eller hvis du er mesterbager og gerne vil smide yndlingskagen i puljen.
 • VÆRTER
  Imødekommende og servicemindede værter udfylder en vigtig funktion på festivalen! Det er dem, man hiver fat i, hvis man som gæst har spørgsmål. De skal gå til hånde, hjælpe med at “slukke brande” og sørge for, at der er rent og pænt, og det generelt er rart at være på festival-området.
 • PR, KOMMUNIKATION OG DOKUMENTATION
  Vil du være med til at sørge for, at Verdensspejl Festival bliver the talk of the town? Vi skal have plastret byen til med plakater, kontaktet verdenspressen og sat himmel og jord i bevægelse på de sociale medier. Er du god til at fotografere og filme, så har vi også brug for, at de forskellige aktiviteter på festivalen bliver dokumenteret.

Kontakt os for at høre nærmere eller meld dig under fanerne!